0 oy
260 gösterim

Geçtiğimiz günlerde Youtube kanalımda reklamlarını yapmam için sözde VоnTex adlı şirketten tarafıma aşağıda ki şekilde bir mail geldi. Bende bu şirketi internette araştırdım fakat haklarında bir şey bulamadım. Kendisini Eliza VonTex olarak tanıtan bu kişinin amacı nedir? 

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Merhaba, düşündüğünüz gibi bu tarz kişiler büyüme potansiyeli olan veya büyümüş Youtube kanallarına mail göndererek kişilerin Youtube hesaplarını ele geçirmeye çalışıyorlar. Zaten size gönderdikleri ikinci maile bakarsak bir tane programın indirme linkini verdikleri görülüyor. Büyük ihtimalle o programı indirirken veya indirdikten sonra bir şekilde Youtube hesap bilgilerinizi ele geçirmeye çalışacaklardı. İnternette biraz araştırma yaparsak zaten daha önceden de bu kişiler başka kişileri mağdur etmişler. Aşağıda ki linkten mağdur kişilerden birisinin Youtube destek platformunda ki konusunu inceleyebilirsiniz.

https://support.google.com/youtube/thread/24884376

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...