0 oy
2.9k gösterim

Android telefonuma aşağıda ki resimde ki gibi Maç bildirimlerinin gelmesini nasıl sağlayabilirim? Android maç sonuçları ve maç durumu bildirimleri telefonuma gelsin istiyorum

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Android canlı skor maç bildirimlerini alma için aşağıda anlatacağım adımları sırasıyla eksiksiz uygulamanız yeterli olacaktır. Böylelikle android maç sonuçları bildirimleri alabileceksiniz. Android cihazınızda maç sonuçlarından ziyade atılan gollerin bildirimleri de gelecektir. Android gol bildirimleri anında cebinizde olacak.

Android maç sonuçları veya durumları bildirim olarak nasıl öğrenilir?

  1. Öncelikle telefonunuzda uygulamalardan Google uygulamasını bulun ve açın. Eğer telefonunuz da uygulamayı bulamazsanız BURAYA tıklayarak Google Play Store üzerinden uygulamaya erişebilirsiniz.
  2. Google uygulamasını açtıktan sonra sağ alt köşede ki diğer yazan üç çizgi simgeli butona dokunun.
  3. Daha sonra ekrana gelen seçeneklerden AYARLAR seçeneğine dokunun.
  4. Ekrana gelen seçeneklerden bildirimler seçeneğine dokunun.
  5. Bildirimler seçeneğinden sonra keşfet seçeneğine dokunun.
  6. Daha sonra karşınıza gelen seçeneklerden spor sonuçları seçeneğini bulun ve o seçeneğe dokunun.
  7. Spor sonuçları seçeneğine girdikten sonra ekrana bildirimleri göster diye seçenek gelecek. Bu seçeneği aktif hale getirin.
  8. Işlem tamam. Artık Android telefonunuza canlı spor sonuçlarını alabileceksiniz.

Gördüğünüz üzere işlem çok basit. Bu şekilde bu işlemleri uygulayarak Android spor sonuç bildirimlerini telefonunuzda anında görebilirsiniz. Takıldığınız veya yapamadığınız bir nokta olursa yorum yazmanız yeterli. 

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...