0 oy
6.0k gösterim
Android telefonumda WhatsApp da 30 saniyeden uzun durum paylaşmamı sağlayabilecek bir uygulama önerebilir misiniz? Teşekkürler

1 cevap

0 oy

WhatsApp 30 saniyeden uzun durum videosu paylaşmaya izin vermiyor fakat insanlar yine de değişik yollarla WhatsApp da uzun durum videosu paylaşabiliyor. WhatsApp bu kısıtlamayı elbette sunucu masraflarından kısmak için yapıyor ama bu limiti biraz daha yükseltseler iyi olacak. Çünkü gördüğümüz kadarıyla WhatsApp 30 saniyeden uzun durum videosu paylaşabilmek için farklı Android / iOS uygulamalara tonlarca para ödeyen insanlar var. İnternette bu konu da Android telefonunuz da kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama var bulduk. Buradan indirebilirsiniz. Uygulama içerisinde elbette reklam bulunuyor ama sonuç itibariyle işimizi görüyor. İleri ki zaman diliminde, Google Play Store'de bu işlemi yapan kendi uygulamamızı paylaşmayı planlıyoruz. 

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...