0 oy
688 gösterim

Merhaba, iyi günler. HP marka dizüstü bilgisayarım var. Özelliklerini aşağıda belirttim. Sistem özelliklerim yetiyor fakat Point Blank adlı oyun da ani drop yiyorum. Sıcaklıklara bakıyorum işlemci 67-70-75 değişiyor. Ekran kartı 60 derecede sabit ama drop yiyorum. Fanlar çok hızlı çalışıyor ve çok ses çıkarıyor. Benchmark yaptım hdd hep aşşağı doğru gözüküyor. HDD 2 yıl garantisi var ne yapmalıyım?

  • 8 GB Ram
  • 500gb yeni Hdd
  • i5 5200u 2.20 ghz
  • AMD R5M330 2 GB

5 Cevap

0 oy
Merhaba. Benchmark testinize ait ekran görüntüsünü de paylaşabilir misiniz? Diskiniz yeni olduğu için sorununuz diskiniz ile alakalı olmayabilir. Genelde bu sorun internet ile alakalı olabiliyor. Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz? İnternetinizle alakalı Speed Test yaptınız mı? Ping değerleriniz nedir? Benchmark testinize ait ekran görüntüsü ile birlikte yaptığınız Speed testin ekran görüntüsünü de paylaşırsanız daha iyi olur.
Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com
0 oy

TTNet kullanıyorum ama bendeki FPS düşüşü 60 dan 45 e düşüyor.

0 oy

HDD Tune programında Error Scan sekmesinin resmini bir de https://www.hiztesti.com.tr/ adresinden hız testi yapıp onun da resmini gönderir misiniz? 

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com
0 oy
0 oy
Hard diskinizde bad sector yok. Fakat internetinizin ping değeri yüksek görünüyor. Bu durum oyunlarda drop yemenize sebep olabilir.
Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...