0 oy
4.8k gösterim

LG Smart TV de kanalları taşıyamıyorum. Program düzenleme kısmında taşıyacağım kanalları seçince normalde alttan kaydır tuşunu seçince istediğim yere taşıyabiliyordum fakat taşımak istediğim kanalları seçince şimdi kaydır butonu pasif geliyor kaydır tuşunu seçemediğimden LG Smart TV kanalları taşıyamıyorum. LG Smart TV de ki bu kanal taşıyamama sorunu nasıl çözülür?

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

LG Smart TV de kanal taşıyamama sorunu çözümü için aşağıda ki işlemleri uygulamanız yeterli olacaktır. Uygulayacağız bu işlemlerle birlikte LG Smart TV kanal taşıyamama sorununu çözmüş olacaksınız. Bu sorunu çözmek için LG Smart TV yi fabrika ayarlarına döndürmemiz gerecek. LG Smart TV yi fabrika ayarlarına döndürebilmek için aşağıda ki adımları uygulayınız.

LG Smart TV kanal taşıyamama sorunu çözümü nedir?

  1. Öncelikle kumandanızdan menü tuşuna basarak televizyonunuzun menüsüne giriniz.
  2. Televizyonunuzun menüsüne girdikten sonra seçeneklerden genel seçeneğine giriniz.
  3. Genel seçeneğine girdikten sonra Genel seçeneği içerisinde ki Başlangıç Ayarlarına Geri Dön seçeneğini seçin. Başlangıç Ayarlarına Geri Dön seçeneği genelde bu genel menüsünde bulunuyor. Eğer bu seçenek sizde Genel menüsü içerinde değilse diger menülere tek tek bakın. 
  4. Başlangıç Ayarlarına Geri Dön seçeneğini seçtikten sonra LG Smart TV fabrika ayarlarına dönecektir. Bu işlemlerden sonra kanal taşıyamama sorununuz çözülecektir. Kanal taraması yapıp kanalları getirerek kanallarınızı düzenleyip LG Smart TV nizi kullanmaya başlayın.

Gördüğünüz üzere işlemler çok basit. Bu işlemleri uygulayarak LG Smart TV kanal taşıyamama sorununuz çözülecektir. Bu işlemlerden sonra bütün kanallarınız silinecek ve ayarlarınız sıfırlanacaktır. LG Smart TV niz fabrika ayarlarına dönecektir. Bu işlemlerden sonra kanal taraması yapmanız gerekecek. Kolay gelsin

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...