0 oy
551 gösterim
Bilgisayarım Monster Abra A5 İnternet kafeci 1 tane sürücü koymuş oyunlarda sürekli drop yiyorum. Oyun oynayamıyorum. Monster teknik servis de sıfırla düzelir dedi bir şey değişmedi. PUBG 60-70 FPS alıyorum ama envanteri açarken, dürbün açarken, adamı gördüğüm zaman oyun 10 sn drop yiyor, paraşütten indiğimde hiç bir yer render almıyor

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Sorunuza yanıt vermeden önce bu tarz yerlere bilgisayarlarınızı teslim etmemenizi öneririm. İnternet kafeler, merdiven altı bilgisayarcılar... bu tarz yerler size bu tarz sorunlar oluşturmakla kalmaz bilgisayarınızdan donanımlarınızı da değiştirebilirler. Bu tarz bir soruna maruz kalmamak için 15-20 TL daha fazla verip düzgün bir yere bilgisayarınızı teslim etmenizi öneririm. Genelde bu tarz kuytu yerler Format atmak için, programlar için vs hazır flash bellekler, Otomatik Driver bulucular kullanılırlar (Örn drp.su) Böyle bir durumda bilgisayarınızda ki donanımların sürücüleri doğru yüklenmediği için düşük FPS alırsınız. Aşağıda ki çözüm yöntemlerini deneyin. Normalde 1-2 saat civarı süren format ve formattan sonrası işlemleri bu yaptıkları işlemler sayesinde 30-45 dakika da hallediyorlar. Eğer sorununuzu bu şekilde çözemezseniz bilgisayarınıza işletim sisteminizin doğru dürüst baştan yüklenmesini tavsiye ederim.

  • Bilgisayarınızda ki Ekran Kartı sürücüsünü güncelleyin. Monster bilgisayarlarda NVIDIA ekran kartları kullanılıyor. NVIDIA ekran kartı sürücü güncelleme işlemini altta ki videoda uygulamalı anlattık.
  • Ekran kartınızı güncellediniz ve bilgisayarınızı yeniden başlattınız ama hala sorununuz devam mı ediyor? Oyunda ki grafik ayarlarını düşürüp tekrar deneyin.
  • Bilgisayarınız formatlanmadıysa bilgisayarınızı bu sorunun olmadığı bir tarihe sistem geri yüklemesi yapın. Sistem geri yükleme işleminden dosyalarınız etkilenmez.Aşağıda ki videodan sistem geri yüklemesinin nasıl yapılabileceğini görebilirsiniz.
Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...