0 oy
4.8k gösterim
TexAittir BiP uygulaması virüs mü? TexAittir Bip virüsü nasıl silinir?

1 cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap

TexAittir Modlu Bip uygulaması virüs mü?

Kendisini Modlu Bip uygulaması olarak tanıtan bu uygulama Turkcell de ki Bip uygulamasında ki sürpriz noktadan hediye kazandırdığını iddia eder. Fakat tamamen fırsatçılıktan ibaret olan bu uygulama aslında bir virüstür. Telefonunuzu izniniz olmadan Rootlayıp resimlerinizi, dosyalarınızı silebilir. Hatta telefonunuz kullanılamaz hale bile gelebilir. 

Güncelleme: TexAittir uygulaması bir virüs değil. Sosyal medyada bazı kişiler şaka yapmak amacıyla "bu virüs telefonumu çökertti, texaittir telefonumu pert etti" gibi mesajlar yayarak insanları tedirgin ettiler. Fakat daha sonradan bunun bir şaka olduğu ve bu modlu uygulamanın bir virüs olmadığı anlaşıldı. Uygulama modlu olduğu için yine de bu tarz modlu uygulamalar telefonunuzun güvenliğini tehdit edebilir. Kullanırken dikkat etmenizde fayda var.


TexAittir Modlu Bip uygulaması virüsü nasıl silinir?

Bu virüsü normal yollarla silmek maalesef şuan için mümkün değil. Peki ne yapmamız gerekiyor? Bu virüsten kurtulabilmek için telefonunuza stock rom yüklemeniz gerekiyor. Stock rom yükleyerek virüsten tamamen kurtulabilirsiniz. Stock rom yüklediğinizde telefonunuzda ki herşeyin silindiğini hatırlatmakta fayda var. Telefona stock rom nasıl yükleneceği hakkında bilginiz yoksa cihazınızin garantisi varsa garantiye garantisi yoksa da bir telefoncuya vererek yüklettirebilirsiniz

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...