Programsız CMD ile Windows lisans anahtarı öğrenme

Genel Nasıl Yapılır?

Bu yazımız da bilgisayarınızda kurulu olan işletim sisteminde ki lisans anahtarını programsız olarak CMD yani komut istemi uygulamasını kullanarak nasıl öğrenebileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Bu işlemleri sizler için adım adım kendi bilgisayarımızda uyguladık ve nasıl yapılabildiği ile ilgili video hazırladık. Dilerseniz aşağıdan 1.5 dakikalık videomuzu izleyerek kolayca görüp öğrenebilirsiniz.

Windows ürün anahtarı öğrenme uygulamalı anlatım (1 dakika 35 saniye)

Ben bu 1 dakika 35 saniyelik videonuzu izlemek istemiyorum kısa keste ne yapacağımızı hemen anlat diyorsanız aşağıda ki işlemleri uygulayabilirsiniz. Sorun yaşadığınız bir nokta olursa yorumlarda belirtebilirsiniz.

  • Komut istemi uygulamasını (CMD) yönetici olarak çalıştırın.
  • Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra aşağıda ki kodu komut istemine yapıştırıp ENTER tuşuna basın.
  • Bastıktan sonra lisans anahtarınız ekrana gelecektir.

wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

Dediklerinizi yaptım fakat lisans anahtarımı göremedim derseniz videolu anlatımımızı izleyerek atladığınız bir şey var mı kontrol edin. Her şeyi eksiksiz yaptınız ama hala lisans anahtarınızı göremiyorsanız bilgisayarınızda ki işletim sisteminiz cracklenmiştir. Yani bilgisayarınıza işletim sistemini kuran şahıs format atarken sizin windows anahtarınızı kullanmadan format atmış demek.

Bir sonra ki yazımızda görüşmek üzere 😉

Bir Cevap Yazın