Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası Çözümü

Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilmiyor! Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası

Genel

Yeni bir Xiaomi içeriği ile birlikte karşınızdayız. Bu yazımızda Xiaomi telefonlarda bu günlerde çok rastlanan Sim Kart Etkinleştirilemedi hatası çözümü nedir? bundan bahsedeceğiz. Bir çok kullanıcı sim kart etkinleştirme sorunu ile boğuşuyor. Peki Sim kart etkinleştirilemedi sorunu çözümü veya Sim kart etkinleştirilemedi sorunu nedeni nedir?

Değerlendirme: 5 / 5.

Gerekli süre: 2 dakika

Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası Detayları

  1. Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi Sorunu Çözümü Nedir?

    Sim kart etkinleştirilemedi hatası çözümü nedir? Telefonlarımız da bu hatadan kurtulmak için ne yapmamız gerekiyor?

  2. Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası Nedeni?

    Sim Kart Etkinleştirme Servisi tarafından karşımıza çıkan Sim kart etkinleştirilemedi hatası nedeninden bahsediyor olacağız.

  3. Sim Kart Etkinleştirme Servisini Kapatma Sorun Çıkartır Mı?

    Hata çözülmez ise bir çok kullanıcı Sim Kart Etkinleştirme servisini kapatmayı tercih ediyor. Peki Sim Kart Etkinleştirme Servisini kapatmak herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Bu işlemlerin videolu anlatımı mevcut dilerseniz aşağıda ki görsele tıklayarak hazırladığımız videolu anlatımı izleyebilirsiniz.

Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası Nedeni Nedir?

Xiaomi telefonlarda Sim Kart Etkinleştirilemedi sorunu ile karşılaşılmasının bir kaç nedeni olabilir. Bu nedenlerden kısaca bahsedecek olursak; telefon ayarlarında yer alan ilgili alanlara ve telefonda ki mi hesabına telefon numarasının girilmemesinden veya ilgili telefon hattının yurt dışına SMS gönderme izninin açık olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Daha detaylı bilgi için üstte ki videolu anlatımı izle görseline tıklayarak hazırladığımız videomuzu izleyebilirsiniz.

Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası Çözümü

Sim Kart Etkinleştirme servisi tarafında oluşan etkinleştirme probleminden dolayı karşımıza çıkan Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi sorunu çözümü için bir kaç yöntemimiz mevcut. Bu yöntemleri videolu anlatımımız da uygulamalı olarak anlattık. Üstte ki videolu anlatımı izle görseline tıklayarak ilgili videomuzu izleyebilirsiniz. Peki sim kart etkinleştirilemedi sorunu çözümü nedir? Sim kart etkinleştirme sorununun birkaç nedeni olduğu gibi çözümünün de bir kaç yöntemi olabiliyor. Telefon ayarlarında ilgili alanlara veya mi hesabına telefon numarasını yazmak ya da sim kartın yurt dışına sms gönderme iznini açmak gerekebilir.

Sim Kart Etkinleştirme Servisini Kapatma

Xiaomi telefonlarda Sim Kart Etkinleştirme Servisini kapatmak herhangi bir sorun teşkil eder mi? Bir çok kullanıcı Xiaomi Sim Kart etkinleştirme problemini çözemediklerinde Sim Kart Etkinleştirilemedi uyarısından kurtulmak için Sim Kart Etkinleştirme Servisini kapatıyorlar. Servisi kapattıktan sonra da telefonlarında herhangi bir problem olur mu diye merak ediyorlar. Xiaomi Sim Kart Etkinleştirme Servisi kapatma işlemi yapıldıktan sonra telefonlarda herhangi bir problem oluşmaz. Bir problem olmaz fakat telefonunuzun bazı işlevlerini kullanamazsınız. Örneğin telefonu bulma özelliği. Telefonu bulma özelliğinin yanı sıra bir kaç özelliği daha kullanamaz hale geliyorsunuz. Kullanamayacağınız bu özellikler hakkında detaylı bilgi için altta ki videolu anlatımı izle görselinden konuyla alakalı hazırladığımız videomuzu izleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın