0 oy
9.8k gösterim
Telefonumda ki Samsung Pass uygulamasını nasıl devre dışı bırakabilirim? Devre dışı bıraktıktan sonra tekrar nasıl açabilirim?

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Samsung Pass kapatma, Samsung Pass devre dışı bırakma nasıl yapılır?

Otomatik doldurma servisi uygulaması olan Samsung Pass devre dışı bırakma işlemi oldukça kolaydır. Girdiğimiz web siteleri veya uygulamalarda ki formlara girilen kullanıcı adı ve şifreleri kaydeden daha sonra otomatik doldurarak hızlıca ilgili yere giriş yapmamızı sağlayan Samsung Pass kapatma için telefonunuzdan Ayarlara giriniz. Ayarlara girdikten sonra telefonunuzda ayarlar içerisinde arama yapılabiliyorsa ilgili ekrana gitmek için arama kısmına direkt "Otomatik Doldurma Servisi" yazabilirsiniz. Ayarlarda arama yapılmıyorsa Ayarlar içerisinde Genel yönetim > Dil ve giriş > Otomatik doldurma servisi adımlarını izleyebilirsiniz. Otomatik doldurma servisine dokunduktan sonra ekrana gelen seçeneklerden hiçbiri seçeneğini veya farklı bir otomatik doldurma uygulamasını seçerseniz Samsung Pass kapatma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.

Samsung Pass açma nasıl yapılır? Samsung Pass çalışmama sorunu

Otomatik doldurma servisi olan Samsung Pass bazen kendiliğinden veya bir takım sebeplerden ötürü devre dışı kalabiliyor. Samsung Pass devre dışı kaldığında Samsung Pass açma işlemini yapmak oldukça kolay. Yukarıda bahsettiğimiz şekilde telefonunuzun Ayarlar menüsünden Otomatik doldurma servisi kısmına gelip buradan Samsung Pass uygulamasını seçmeniz yeterli olacaktır.

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...