0 oy
634 gösterim

DevExpress GridView üzerinde RowHandle almak istediğimde RowHandle -2147483648 olarak geliyor. Araştırdım ama nedenini bulamadım yardımcı olur musunuz?

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Merhaba Selçuk, DevExpress GridView üzerinde RowHandle almaya çalıştığında gridView RowHandle -2147483648 olarak gelmesinin nedeni gridView üzerinde herhangi bir Row'a focuslanmamasından kaynaklanmaktadır. Daha açık anlatacak olursak DevExpress de -2147483648 RowHandle numarası gridView'in satırların altında ki boş alanın RowHandle numarasıdır. Gridiniz üzerinde herhangi bir satıra focuslandığınızdan emin olun. Büyük ihtimalle eventlerinizin birisinde bir şeyi kaçırıyorsunuz. Peki ortada herhangi bir satır yoksa neden RowHande numarası geliyor derseniz orasını DevExpress geliştiricilerine sormak gerek smiley Örneğin BURADA ki soruda da gridView RowHandle'nin neden -2147483647 geldiğini açıklamıştık.

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

Siz böyle diyince eventleri tek tek satır satır debug yaparak kontrol ettim, RowHandle aldığım kısımda herhangi bir satıra focuslanmamış olduğumu farkettim  smiley Yardımınız için teşekkür ederim, kolay gelsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap

Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...