0 oy
807 gösterim
Android telefonumun ana ekranına istediğim bir web sitesini widget olarak nasıl ekleyebilirim? Android telefonun ana ekranına web site ekleme işlemi nasıl yapılır?

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Android telefonun ana ekranına widget olarak herhangi bir web sitesini ekleme işlemini birkaç işlemle halledebiliyorsunuz. Aşağıda size anlatacağım adımları eksiksiz uygulayarak Android telefonunuzun ana ekranına web sitesi kısayolu ekleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

  1. Öncelikle Android telefonunuzdan Google Chrome internet tarayıcısından kısayolunu eklemek istediğiniz web sitesini açın. 
  2. Android ana ekrana web sitesi kısayolunu eklemek istediğiniz web sitesini açtıktan sonra Google Chrome tarayıcınızın sağ üst köşesinde ki üç noktaya tıklayın.
  3. Sağ üst köşedeki üç noktaya tıkladığınız zaman açılan seçeneklerden Ana Ekrana Ekle seçeneğini seçin.
  4. Bu seçeneği seçtikten sonra ekrana Ekle ve Iptal butonları gelecektir.
  5. Ekrana gelen bu butonların üstünde bir de ekrana ekleyeceğiniz Web sitesi kısayoluna isim verebileceğiniz bir alan bulunmaktadır. Bu alana kısayolunuza ne isim vermek istiyorsanız onu yazın.
  6. Kısayolunuza vermek istediğiniz isimi yazdıktan sonra ekle butonuna basın.
  7. Daha sonra karşınıza sitenin logosu veya sitenin baş harfinin bulunduğu bir pencere açılacaktır. Bu pencereden bu logoya basılı tutup ana ekranınızda eklemek istediğiniz herhangi bir yere bırakın.
  8. Işlem bu kadar.

Bu işlemleri uygulayarak Android ana ekrana web sitesi kısayolu ekleme işlemini kolayca yapabilirsiniz. Takıldığınız veya sorun yaşadığınız bir yer olursa yorum yazmaktan çekinmeyin 

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...