0 oy
3.7k gösterim

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Google'nin henüz Android cihazlarda beta sürümde kullanıma sunduğu Google Chrome sekme görünümünü tablo haline getirme işlemini adım adım anlattım. Aşağı da ki adımları uygulayarak Google Chrome sekme görünümünü tablo haline getirme işlemini nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

  1. Android cihazınızda Google Chrome uygulamasını açın. 
  2. Google Chrome uygulamasını açtıktan sonra en üstte ki boş adres satırına chrome://flags yazıp klavyede ki git butonuna dokunun. 
  3. Daha sonra açılan ekran da ki seçeneklerden #enable-tab-grid-layout seçeneğini bulup aktif yani enabled yapın. Bu şekilde yaparak Google Chrome sekme görünümünü tablo halde görme işlemini yapabilirsiniz.

Google Chrome sekme görünümünü tablo haline getirme işlemini adım adım anlattık. Google Chrome sekmeleri tablo halinde görme konusunda takıldığınız veya yapamadığınız birşey olursa yorum yazabilirsiniz. Aşağıda Google Chrome sekme görünümünün telefonunuzda nasıl olacağına dair ekran görüntüsünü görebilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...