0 oy
327 gösterim
Merhaba. Bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı nasıl öğrenebilirim?

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı?

Bilgisayarınızın Windows 11'i kaldırıp kaldıramayacağını öğrenmek çok basit. Windows'un hazırladığı bir uygulama ile birlikte bilgisayarımızın Windows 11'i kaldırıp kaldırmayacağını kolayca anlayabiliyoruz. Aşağıda konuyla alakalı detaylı bir videolu anlatımımız mevcut. Dilerseniz videomuz da ki işlemlerle birlikte bilgisayarım Windows 11 kaldırır mı sorunuza cevap bulabilirsiniz.

Öncelikle Windows 11 uyumluluk kontrol aracını buradan bilgisayarımıza indirelim. İndirdiğimiz aracı bilgisayarımıza kurup, programı yönetici olarak çalıştıralım. Program açılınca karşımıza gelen ekrandan şimdi denetle seçeneğine tıklayalım. Bu seçeneğe tıklayınca program, bilgisayarımızın özelliklerini kontrol edip; bilgisayarımızın Windows 11'i kaldırıp kaldırmayacağını söyleyecek. Eğer bilgisayarınız Windows 11'i kaldırıyorsa karşınıza "Bu bilgisayar Windows 11 gereksinimlerini karşılıyor" şeklinde bir uyarı gelecek. Bilgisayarınız Windows 11'i desteklemiyorsa, ekrandan Tüm Sonuçları Göster diyerek bilgisayarınızda ki hangi özelliğin Windows 11 tarafından desteklenmediğini görebilirsiniz. Ona göre de bilgisayarınızda ilgili donanım yükseltmesini veya gerekli ayarları yapabilirsiniz. 

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular

0 oy
1 cevap

Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...