0 oy
5.6k gösterim

Bilgisayarıma Pubg Lite kurdum fakat pubg lite dx11 feature level 10.0 is required to run the engine şeklinde bir hata alıyorum. Pubg Lite directx11 hatasını nasıl çözebilirim?

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Pubg Lite dx11 feature level 10.0 is required to run the engine hatası çözümü nedir?

Pubg Lite Türkiye de kullanıma sunulmasıyla birlikte bir çok hatayla karşılaşılmaya başlandı. Bu hatalardan birisi de DX11 feature level 10.0 is required to run the engine hatası. Öncelikle bu hatayla neden karşılaşılır kısaca bundan bahsedelim. DX11 feature level 10.0 is required to run the engine hatasıyla karşılaşma nedenlerinin başında ekran kartınızın minimum sistem gereksinimlerinin altında olmasıdır. Pubg Lite Türkiye resmi sitesine baktığımızda minumum Intel HD Graphics 4000 ekran kartının olması gerektiği belirtiliyor. Eğer ekran kartınız Intel HD Graphics 4000 den düşükse bu hatayla karşılaşmanız normaldir. Hatanın çözümü için ekran kartınızı daha üst bir model ile değiştirmeniz gerekecektir. Ekran kartınız Intel HD Graphics 4000 veya üstü bir model ise ve buna rağmen Directx 11 hatasıyla karşılaşmaya devam ediyorsanız aşağıda sizler için hazırladığımız detaylı anlatım videomuzu izleyebilirsiniz. Bu video da birebir uygulamalı olarak anlattık.

NVIDIA driver yükleme/güncelleme; https://www.nvidia.com.tr/drivers

AMD driver yükleme/güncelleme; https://www.amd.com/tr/support

INTEL driver yükleme/güncelleme; https://downloadcenter.intel.com/product/80939

Microsoft Visual C++ indirme; https://support.microsoft.com/tr-tr/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads

.NET Framework indirme; https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4054530/microsoft-net-framework-4-7-2-offline-installer-for-windows

DirectX 11 indirme; https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com

İlgili sorular

0 oy
1 cevap

Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...