0 oy
4.5k gösterim

Android telefonumda MalwareBytes virüs programını kaldırmaya çalışınca bu uygulama bir cihaz yöneticisi ve kaldırma işleminden önce devre dışı bırakılmalı şeklinde bir hata alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilir kaldırılmayan uygulamayı nasıl kaldırabilirim?

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Android de bir uygulamayı kaldırırken bu uygulama bir cihaz yöneticisi ve kaldırma işleminden önce devre dışı bırakılmalı hatası ile birlikte Android uygulamama kaldıramama sorunu çözümü için aşağıda ki işlemleri uygulayarak bu uygulama bir cihaz yöneticisi ve kaldırma işleminden önce devre dışı bırakılmalı sorunundan kurtulabilirsiniz.

Bu uygulama bir cihaz yöneticisi ve kaldırma işleminden önce devre dışı bırakılmalı uyarısıyla neden karşılaşırız?
Bu uyarıyla karşılaşma sebebimiz telefonunuza kurulu olan ve kaldırmaya çalıştığınız bu uygulamanın bir cihaz yöneticisi olmasıdır. Dolayısıyla bu uygulamayı kaldırmadan önce bizden bu uygulamayı cihaz yöneticisi listesinden çıkarmamız gerekmektedir.

Bu uygulama bir cihaz yöneticisi ve kaldırma işleminden önce devre dışı bırakılmalı hatası çözümü nedir?
Sorunun çözümü için bu hatayı aldığınız bu uygulamayı Android Cihaz Yöneticisi listesinden çıkarmamız gerekmektedir. Bunun için aşağıda ki adımları uygulayabilirsiniz.

  1. Telefonunuzdan Ayarlar'a girin.
  2. Ayarlara girdikten sonra Güvenlik Ayarları menüsünü bulun.
  3. Güvenlik Ayarları kısmında Cihaz Yöneticisi Uygulamaları seçeneğini bulun. Burada bulamazsanız diğer ayarlar seçeneği içerisine bakın.
  4. Cihaz Yöneticisi Uygulamaları menüsüne girdikten sonra buradan kaldırmak istediğiniz uygulamayı yani MalwareBytes programının yanında ki kutucuğun tikini kaldırın.
  5. Ekrana açılan pencereden alttan Devre Dışı seçeneğine dokunun.
  6. Bu işlemden sonra artık uygulamayı telefonunuzdan başarıyla kaldırabilirsiniz.

bu uygulama bir cihaz yöneticisi ve kaldırma işleminden önce devre dışı bırakılmalı sorunundan kurtulmak için bu adımları uygularken herhangi bir sorun veya problem yaşarsanız soruyu yorumlayabilirsiniz. Kolay gelsin

Türkiye'nin en iyi soru cevap sitesi | SorSoyleyelim.com
Benim e tab 4 tabletim var ve içine bir virüs girdi hızlı launcher diye ne devre dışı bırakabiliyorum nede cihaz yöneticilerinden etkinliğini kaldirabiliyorum ne yapacagim

İlgili sorular


Web sitemiz hakkında ki reklam,istek,öneri ve şikayetlerinizi iletisim(at)sorsoyleyelim.com adresine mail atabilir veya sitemizin iletişim formu üzerinden bize yazabilirsiniz.
Sitede ki içeriklerin izinsiz kullanılması ya da kopyalanması yasaktır. Bknz: Kullanım şartları.
...